Căutare MDM

Buletin

Bujii pentru GSX 600 F Katana

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #27101 prin manual-mecanic
Bujie aprinsă la GSX 600 F Katana - Publicat de manual-mecanica
Am o Katana GSX 600 F și se arde bujia din primul cilindru. Am încercat deja multe lucruri, dar nu am putut găsi problema.
Mă poate ajuta cineva să diagnostichez problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #27129 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Arderea bujiei la GSX 600 F Katana
Ce vrei să spui prin „bujii arse”? Întreb pentru că mi s-a mai întâmplat ca atunci când spunem „bujii arse” să vorbim despre vehicule de curse sau de competiție, iar când le scoatem lipsește electrodul bujiei și izolatorul este spart. Dacă vrei să spui același lucru, este din cauza temperaturilor ridicate la turații mari.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #27132 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Arderea bujiei la GSX 600 F Katana
Adică, cu bujiile noi, motocicleta merge bine, dar după câțiva kilometri, cilindrul #1 se oprește și aceeași bujie nu mai este utilizabilă (nu mai face scântei), și schimb din nou bujia și se întâmplă același lucru după câțiva kilometri.