Căutare MDM

Buletin

Mazda mea 95 accelerează când o pun în punctul neutru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26899 prin manual-mecanic
Prieteni, sunt nou pe forum și am o întrebare. Am un Mazda Protege Automat din '95 și când trec de la Drive la Neutral, turația depășește 1000. Aștept cu nerăbdare comentariile voastre. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26921 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mazda mea din '95 accelerează când o pun în punctul neutru
Un furtun de vid care nu etanșează bine sau o problemă cu supapa IAC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26973 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mazda mea din '95 accelerează când o pun în punctul neutru
Supapă IAC sau AC, pentru că dacă e AC, cred că ar fi din cauză că țeava era deteriorată și trebuie lipită. Din moment ce e o mașină avariată, când au adus-o, impactul a fost pe lateralul țevii de AC și s-a rupt.
Chestia e, e în regulă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26982 prin manual-mecanic
AC-ul nu este același lucru cu IAC-ul, IAC-ul este prescurtarea de la Intake Air Control (Controlul Aerului de Admisie), care este responsabil pentru ralanti, atunci când motorul este sub sarcină, adică în parcare, punct mort sau într-o gamă lentă de schimbare a vitezelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26983 prin manual-mecanic
Deci, dacă acesta este cazul, ar trebui să schimb supapa. Cât va costa acea reparație și cum mă va afecta dacă nu o fac?