Căutare MDM

Buletin

Matiz 2007 foarte forțat să se rostogolească...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26835 prin manual-mecanic
Am următoarea problemă cu Matiz-ul meu din 2007, acum aproximativ 15 zile mi l-au dat înapoi după o problemă cu cheia și alte chestii...

Chestia e că din ziua în care mi l-a dat mecanicul, simt că aș folosi mereu frânele, o simt foarte forțată când merg când a fost întotdeauna o mașină foarte practică și lină de condus, chestia e că cred că sunt roțile din față, deoarece trebuie să țin ferm volanul, altfel simt că roata stângă pune rezistență și o întoarce în partea aia.

Poate cineva să-mi spună dacă ar putea fi plăcuțele de frână sau ce ar putea fi? înainte să o duc la mecanic și să primesc din nou bani de la mine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26847 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Matiz 2007 foarte forțat să se rostogolească...
Salut iedwardp3.
Din câte ne spui, se pare că direcția nu este aliniată corect. În acest caz, vei pierde anvelopa dacă continui să conduci așa. Trebuie să aliniezi direcția înainte de orice altceva. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26854 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la subiectul Re: Matiz 2007 foarte forțat să se rostogolească...
Oare să fie Valero-ul care a fost bătut și și-a schimbat vărul?
Îți voi ușura ideea dacă o roată s-a blocat: Ridică mașina cu cricul, rotește roata liberă cu mâna și cu forța, dacă se rotește liber, ești bine. Dacă nu se rotește sau este forțată, ai dreptate, s-a blocat. Fă la fel cu toate roțile. Leagă-le bine pe cele care sunt pe jos ca să nu faci accident.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26865 prin manual-mecanic
Ciudat e că ai dus-o din cauza unei probleme cu cheia, probabil nu are nicio legătură cu roata sau au făcut altă reparație în afară de cheie, pentru că, așa cum spune Servilimit, ar putea fi nealiniată, dar de la sine și fără bătăi e cam dificilă, sau, așa cum spune Pinida, Valero-ul e defect, dar la fel, e doar complicat, verifică care roată e prima înainte să le demontezi pe toate ca să vezi dacă e față sau spate, și spune-ne și nouă dacă au făcut ceva la puntea față sau la vreuna dintre roți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26871 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspunsuri. O să încerc să-l ridic cu cricul și să-l rotesc anvelopă cu anvelopă ca să văd dacă se opune vreuna.
Valero-ul pe care l-au schimbat anterior este o anvelopă spate și tocmai mi-am dat seama că nici volanul meu nu mai este aliniat și, ca să fac mașina să meargă drept, trebuie să-l rotesc mereu puțin spre stânga. Deci, tot cred că e ceva în neregulă cu partea din față...

Dar o să verific asta și, dacă nu, o să duc la o aliniere și vă voi anunța.

Mă sperie că totul s-a întâmplat în spate și cu cheia, iar acum problema e cu volanul (încep să nu am încredere în mecanicul meu).:supărat:

Cu cele mai bune gânduri.