Căutare MDM

Buletin

Cum se recuperează codurile de eroare la Sentra din 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26798 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou pe forum și am nevoie de puțin ajutor. Poate cineva să-mi spună cum se depanează bordul la Nissan Sentra? Știu cum se face asta la Jeep Grand Cherokee, dar nu și la Sentra (Sentra din 2001). Dacă cineva m-ar putea ajuta, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26813 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se recuperează codurile de eroare pentru Sentra din 2001
Pentru modelul dvs., doar cu un scaner OBD II, în OBD I al aproape oricărei mărci, a fost posibilă autodiagnosticarea mașinii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26825 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se recuperează codurile de eroare pentru Sentra din 2001
Ceea ce spune Pineda este corect, prizele OBD II doar cu scaner.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26886 prin manual-mecanic
Domnilor excelenți, vă mulțumesc foarte mult