Căutare MDM

Buletin

întreba

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2679 prin manual-mecanic
Întrebare postată de manual-mecanica
Bună ziua, bună ziua. Dacă cineva mă poate ajuta, aș fi foarte recunoscător. Vreau doar să știu care
este probabilitatea ca antigelul din radiatorul meu să curgă. Salutări.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2684 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: întrebare
Stai, vom analiza globul de cristal ca să prezicem ce mașină ai, ce motor are și viitorul ei.:râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2688 prin manual-mecanic
Salut Barriwai, te rog, da, întrebarea ta ar putea fi: este posibil să ai o problemă cu garnitura sau este posibil să ai o fisură în cămașa cilindrului sau în chiulasă. Trimite-mi mai multe informații despre problema ta ca să te pot ajuta. Bine, o îmbrățișare mare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2699 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu Maat. Se pare că e chiulasa sau garnitura de chiulasă. Apa nu dispare așa. Dacă nu există nicio scurgere sau urmă de antigel uscat, e posibil să pătrundă în cilindri prin garnitura de chiulasă. (Ai publicat și o altă postare cu o problemă foarte frecventă când garnitura de chiulasă se arde.)

Cu cele mai bune gânduri.