Căutare MDM

Buletin

Martor luminos service Renault Megane II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26776 prin manual-mecanic
Martor luminos service Renault Megane II Publicat de manual-mecanica
Tocmai mi-am reglat Megane-ul complet, dar nu la reprezentanță, iar mecanicul care a efectuat reglajul nu a putut stinge martorul de service. Este nevoie de ceva special sau pot să o fac eu?

Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26896 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Renault Megane II Service Focus
Prin martor de service, înțeleg că te referi la martorul de service care rămâne aprins pe tabloul de bord.
Dacă vreun senzor de injecție de combustibil, aprindere sau temperatură este deconectat cu bateria conectată, este interpretat ca o defecțiune și marcat pe tabloul de bord, astfel încât să poți merge la atelier pentru a-l repara.
Pentru a face asta, trebuie să-l conectezi la un aparat (computer) care citește erorile și le șterge. Multe ateliere au astfel de erori, nu doar cele oficiale. Există mașini care pot fi resetate fără computer, dar nu cred că Renault-urile pot. Întreabă; nu cred că ar percepe mult pentru a-l reseta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 zile #27543 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Renault Megane II Service Focus
Lasă, nu poți face asta fără mașină.
Doar clema Renault sau alta generică.