Căutare MDM

Buletin

Tuning (cronometrare) Daewo Espero 1.5cc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26753 prin manual-mecanic
Reglare (sincronizare) Daewoo Espero 1.5cc Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, trebuie să știu cum să reglez (sincronizez) un motor Daewo Espero 1.5cc multivalve... Dacă cineva mi-ar putea spune cum se face, aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26759 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : Reglare (sincronizare) Daewoo Espero 1.5cc
Hei, prietene, trebuie să o faci în mod tradițional:
1. Scoate o bujie din primul cilindru și asigură-te că pistonul este sus.
2. Scoate capacul supapelor și poziționează arborele cu came în punctul de echilibrare. Poziționează supapele cilindrului 4 astfel încât, atunci când o supapă urcă, cealaltă coboară, lăsând ambele supape apăsate. Apoi, pune cureaua de distribuție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni - Acum 14 ani și 2 luni #26777 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema : Reglare (sincronizare) Daewoo Espero 1.5cc
Salut, mulțumesc pentru sfat. Dar ai cumva manualul? De obicei vine cu diagrame, fotografii etc., care arată unde se montează fiecare treaptă de viteză și marcajul de distribuție. Am vorbit cu mecanicul și a spus că a încercat să facă așa, dar nu a funcționat. Mi-a spus și să-ți reamintesc că este un motor cu mai multe supape
Ultima editare: acum 14 ani și 2 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26780 prin manual-mecanic
Chiar dacă este un motor cu mai multe supape, ciclul motorului este același. Caută pe site-ul magister.com să vezi dacă au manualul pentru acest vehicul. Mult succes

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni - Acum 14 ani și 2 luni #26782 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutorul acordat pe Emagister; m-au ajutat aici. Trimit fișierul în caz că este util cuiva. A, scrie că nu-l pot încărca... dar dacă cineva are nevoie de el, îl voi trimite cu plăcere... deși voi continua să încerc să-l încarc
Ultima editare: acum 14 ani și 2 luni de către .