Căutare MDM

Buletin

Tuning (cronometrare) Daewo Espero 1.5cc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26753 prin manual-mecanic
Reglare (sincronizare) Daewo Espero 1.5cc Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, trebuie să știu cum să reglez (sincronizez) un motor Daewo Espero 1.5cc multivalve... Dacă cineva mi-ar putea spune cum se face, aș fi recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26759 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglare (sincronizare) Daewo Espero 1.5cc
Salut prietene, trebuie să o faci în metoda veche:
1. Scoate o bujie din primul cilindru și vezi că pistonul este deasupra.
2. Scoate capacul supapelor și pune arborele cu came în poziție de echilibrare. Supapele cilindrului 4 la fel cum o supapă urcă, cealaltă coboară, ambele rămân adâncite. Pune cureaua de distribuție pe cilindru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni - Acum 14 ani și 3 săptămâni #26777 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglare (sincronizare) Daewo Espero 1.5cc
Bună ziua, mulțumesc pentru sfat... dar întâmplător nu ai manualul, deoarece de multe ori apare cu scheme, fotografii etc. unde se pune fiecare treaptă de viteză și puncte... Am vorbit cu mecanicul și mi-a spus că a încercat să o pună așa, dar nu a funcționat... mi-a spus și să-ți reamintesc că este un multivalv.
Ultima editare: acum 14 ani și 3 săptămâni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26780 prin manual-mecanic
Chiar dacă are mai multe supape, ciclul motorului este același. Caută pe site-ul magister.com dacă este disponibil manualul pentru acest vehicul. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni - Acum 14 ani și 3 săptămâni #26782 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru ajutorul acordat pe emagister. M-au ajutat. Trimit fișierul în caz că ajută pe cineva. A, îmi spune că nu-l pot încărca... dar dacă cineva are nevoie de el, i-l trimit cu plăcere... deși voi insista să-l încarc.
Ultima editare: acum 14 ani și 3 săptămâni de către .