Căutare MDM

Buletin

Nissan Terrano 2.5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26654 prin manual-mecanic
Nissan Terrano 2.5 Publicat de manual-mecanica
Salut membri ai forumului, vă rog, am nevoie de ajutor cu această camionetă. Problema este că în treapta a treia și a patra se strică și pierde din putere, dar în treapta 1, 2 și 5 zboară. Nu știu ce ar putea fi. Dacă s-a mai întâmplat cuiva, vă rog să mă ajutați. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26686 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Nissan Terrano 2.5
Salut, este un TD sau un TDi? Dacă este un TDi, este posibil ca senzorul P/N (senzorul de poziție a manetei schimbătorului de viteze) să fie defect.
Este foarte asemănător cu comutatorul de marșarier și sunt aproape unul de celălalt. Pentru a afla care este, cel mai bine este să îl pui în marșarier cu contactul pus, să deconectezi unul și să verifici dacă luminile nu mai funcționează. După ce știi care este, deconectează-l și testează mașina. Poate să zdruncine, dar mașina ar trebui să se comporte la fel în toate treptele de viteză. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26744 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Nissan Terrano 2.5
Mulțumesc foarte mult, o să încerc și îți spun, mulțumesc pentru timpul acordat. Cu stimă.