Căutare MDM

Buletin

Crește-ți puterea, Matiz!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26640 prin manual-mecanic
Crește puterea lui Matiz! Publicat de manual-mecanica
Salut, de data aceasta vă scriu pentru a auzi părerile și sfaturile voastre despre creșterea puterii sau îmbunătățirea performanțelor motorului unui Matiz!

Orice sugestii sunt binevenite!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26646 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Creșterea puterii Matiz!
Depinde de rezultatele pe care le dorești. Dacă vrei să crești puterea, începi cu o admisie forțată, mărești injectoarele, schimbi galeria de evacuare sau cipui direct ECU-ul. Dacă vrei să îmbunătățești economia de combustibil, atunci începi cu o reglare de bază.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26650 prin manual-mecanic
Ok, încă o întrebare. Știu că sună ilogic, dar cât de mult poate ajuta dacă instalezi un răcitor cu ventilator pe conducta conică a filtrului și corpul clapetei de accelerație? Eu îl am doar cu adaptor, fără conductă... adică filtrul, adaptorul și direct la corpul clapetei de accelerație.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26658 prin manual-mecanic
Nu am prea multă experiență cu răcitorul cu ventilator, din câte am făcut eu instalarea și încercat niște modificări, dar din cei pe care îi cunosc, spun că obstrucționează trecerea aerului în loc să mărească debitul, cu inducția directă vastă, conform colegilor care mi-au dat cu părerea lor.