Căutare MDM

Buletin

Ford Ranger 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26609 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Ranger din 1996
2 + 2 VOR FI ÎNTOTDEAUNA EGAL CU 4

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26619 prin manual-mecanic
Salut Kikemec, s-ar putea să ai dreptate în legătură cu ambreiajul. Ar trebui să știm la cât se turează motorul. Din cauza ambreiajului, turația ar putea fi în jur de 200 rpm cel mult. 2 + 2 = 4 nu este întotdeauna cazul. De mai multe ori, a trebuit să accept că defecțiunile nu sunt logice și să apelez la un alt coleg pentru îndrumare.
O îmbrățișare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26626 prin manual-mecanic
ASTA ESTE FIZICĂ DE BAZĂ UN CORP CARE SE ROTĂ LA
ANUMITE REVOLUȚII (R) APLICI O SARCINĂ (F)
PE AXA SA DE ROTAȚIE REVOLUȚIILE VOR SCĂDEA
CU CUANT VOR SCĂDEA? ASTA VA DEPINDE DE VALOAREA SARCINII ȘI DE REVOLUȚIILE PE CARE LE ROTĂ CORPUL. NEWTON A SPUS ASTA, NU EU AM SPUS-O.
LA MAȘINILE DE CURSE SE CALCULEAZĂ CĂ PIERD 0,5% DIN TURNAȚIA DE RALANTI ÎN MOMENTUL ÎN CARE APLICAI AMBREIAJUL, ADICĂ
LA 1000 DE ROTAȚII. SCADE LA 99,5 CEVA
IMPERCEPTIBIL PENTRU THOMETRUL CONVENȚIONAL AL UNUI ECHIPAMENT
DE FABRICĂ, DAR NU PENTRU UN ECHIPAMENT DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ CARE ESTE FOLOSIT ÎN COMPETIȚIE.
PRIN URMĂ DACĂ 2+2 VA
FI ÎNTOTDEAUNA 4 ÎN ACEST CAZ. ȘI DACĂ NU, CITEȘTE PUȚIN DESPRE NEWTON.

4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26636 prin manual-mecanic
jajjajajaj Newton mă plictisea când studiam ingineria, dar țineți minte că există trei legi ale lui Newton, un corp în mișcare va tinde să continue să se miște, când apeși ambreiajul scoți sarcina din motor pentru că deschizi cutia de viteze, o decuplezi, apoi motorul se rotește mai ușor, e la fel cum ai spus și tu, dar dacă scoți sarcina motorul tinde să se rotească mai mult, doar pentru o clipă nu un an, ei bine, aici toate părerile sunt valabile oricum o îmbrățișare, aveți grijă de voi și luați aceste mici discuții ca fiind educative pentru a împărtăși experiențe, în niciun caz nu este vorba de a te certa cu ghinion și o zi bună tuturor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26638 prin manual-mecanic
NU MI-AR DORI SĂ FIU CLIENTUL TĂU, SINGURUL LUCRU PE
CARE ÎL FAC ESTE SĂ ÎNCERCI SĂ JUSTIFICI ÎNȘELĂTURA TA, CONFORM LOR, CĂ AI SCHIMBAT AMBREIAJUL ȘI A TREBUIT DOAR SĂ CUREAȚI REGULATORUL DE RALANTI. NU AM VOIT SĂ-ȚI SPUN, DAR AVÂND
ÎN CONDUCERE IGNORANȚA TA, NU AM AVUT ALTĂ ALEGERE. A FOST O PLĂCERE
SĂ-I AJUT PE CLIENȚII TĂI SĂ FIE MAI ATENȚI. ȚI-A FĂCUT RÂSUL? NU-I AȘA?
DE CÂND NEWTON TE-A PUS SĂ TE NEGUȘTI, VĂD CĂ STUDIUL UNEI PICĂȚI INGINERIE NU TE-A AJUTAT PREA MULT.
POȚI SPUNE TOT CE VREI SĂ-ȚI JUSTIFICI ÎNȘELĂTURA, DAR 2+2 VA FI ÎNTOTDEAUNA 4