Căutare MDM

Buletin

Mi s-a rupt cureaua de la aerul condiționat Stratus.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26515 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am o întrebare: Compresorul de aer condiționat de la un Chrysler Stratus din 1999 s-a blocat. Afectează acest lucru funcționarea motorului sau pot să-l elimin?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26533 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mechanics la subiectul Re: Mi s-a rupt cureaua de aer condiționat la Stratus-ul meu
Salut, verifică dacă cureaua alimentează doar aerul condiționat. Dacă este doar pentru aerul condiționat, o poți scoate; nu va afecta motorul. Dar asigură-te că nu mai alimentează nimic altceva. Dacă merge doar de la arborele cotit la compresor și nu trece prin pompa de apă, servodirecție sau alternator, nu e nicio problemă.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26535 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mechanics la subiectul Re: Mi s-a rupt cureaua de aer condiționat la Stratus-ul meu
Corect; dacă activează doar aerul, îl poți elimina. Dacă mișcă orice altă fulie în afară de arborele cotit, evident, atunci nu o poți elimina. Dacă aerul este blocat, cel mai probabil rulmentul său este deteriorat.