Căutare MDM

Buletin

Mi s-a rupt cureaua de la aerul condiționat Stratus.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26515 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am o întrebare: Compresorul de aer condiționat de la un Chrysler Stratus din 1999 s-a blocat. Afectează acest lucru funcționarea motorului sau pot să-l elimin?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26533 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mi s-a rupt cureaua de la aerul condiționat Stratus
Bună ziua, verifică dacă cureaua funcționează doar pentru aerul condiționat. Dacă este doar pentru aerul condiționat, o poți scoate. Motorul nu va fi afectat. Dar asigură-te că nu funcționează cu altceva. Dacă merge doar de la arborele cotit la compresor și nu trece prin pompa de apă, servodirecție sau alternator, nu este nicio problemă.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26535 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mi s-a rupt cureaua de la aerul condiționat Stratus
Este corect dacă activează doar aerul îl poți elimina dacă mișcă orice altă fulie în afară de arborele cotit evident, atunci nu îl poți elimina, dacă aerul este blocat cel mai probabil este ca rulmentul în sine să fie deteriorat.