Căutare MDM

Buletin

Ajuta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26703 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor
Bună dimineața, aveți trei cauze posibile: una este că senzorul de poziție a clapetei de accelerație este cauza problemei. TPS-ul este responsabil pentru reglarea turației minime sau a ralantiului. O alta este că senzorul de oxigen al țevii de eșapament este înfundat. Mai întâi, verificați filtrele de aer și combustibil, deoarece filtrele înfundate pot cauza defecțiuni.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26724 prin manual-mecanic
Salutări și bună seara, tocmai am făcut reglajul la MATIZ, de aceea a început să se defecteze. Îmi spun că e din cauză că am spălat corpul clapetei de accelerație. Am scanat cu un cititor de coduri și nu mi-a dat niciodată codul TP sau codul senzorului de TEMPERATURĂ. Alți mecanici îmi spun că soluția este schimbarea corpului clapetei de accelerație și că e foarte scump. Adevărul e că nu pot să cred că această defecțiune nu se poate repara. Vă mulțumesc pentru comentarii, orice idei ar fi binevenite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27006 prin manual-mecanic
:laugh out loud: Salut colegi, mă bucur foarte mult să vă informez că problema cu MATIZ a fost reparată. A necesitat doar programarea vitezei minime sau (IDLE). A trebuit să-l duc la un mecanic care lucrase la reprezentanța Chevrolet Pontiac și a reușit să-l programeze cu un TENCH 2 și o procedură manuală pe care nu mi-a explicat-o foarte bine. APRECIEZ FOARTE MULT COMENTARIILE DUMNEAVOASTRĂ. SALUTĂRI DIN XALAPA VERACRUZ MEXIC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #36005 prin manual-mecanic
Bună, ce mai faci? Ai găsit problema cu Matiz-ul tău? Am aceeași problemă cu o singură mașină, dar am găsit-o doar pe site-ul grupos.emagister.com/debate/problemas_de_aceleracion/1044-53762

Cu stimă.