Căutare MDM

Buletin

Bună,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2647 prin manual-mecanic
Salut, Publicat de manual-mecanica
Salut, bună ziua, o să vă povestesc puțin despre problema pe care o am. Am un Renault Express 1.9D, iar vasul de expansiune face spumă, ca spuma de bere. Spuma asta e albă. Nu se văd urme de ulei în vasul de expansiune. Antigelul e curat când s-a așezat. Și furtunurile devin ca niște cârnați de sânge. Aș putea să-i pun un capac, hahaha. De fapt miroase a garnitură de chiulasă, dar chestia e că am făcut-o acum un an. Sistemul de răcire e aerisit corect. Duba are câțiva kilometri, dar am avut grijă de ea. Sper că mă puteți ajuta.

Mulțumesc anticipat.:nesigur: :nesigur:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2658 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: Bună ziua,
Din ce spui, și ce spui corect, se pare că e o garnitură de chiulasă. Înainte de a o demonta, aș pune presiune pe circuit pentru a verifica dacă există fisuri în garnitură sau în chiulasă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2667 prin manual-mecanic
Este fie o garnitură de chiulasă, fie o fisură în chiulasă. Motoarele F8Q și F8M nu au fost foarte rezistente la acest capitol. Din moment ce urmează să ridici chiulasa și să o verifici sub presiune, scoate radiatorul și curăță-l, în caz că este de vină supraîncălzirea motorului. Cu cele mai bune

gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2678 prin manual-mecanic
Bună ziua, bielă, un Plaser. Întrebarea mea este următoarea: Ce ulei folosiți? Întrebarea mea este: Folosiți mărci diferite de ulei? Vă mulțumesc pentru atenție.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2770 prin manual-mecanic
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri și scuze,B) am fost puțin confuz. Apropo, Maat, uleiul pe care îl folosesc este Elf Prestigrade Diesel 15w40, l-am folosit dintotdeauna.B)