Căutare MDM

Buletin

Mazda 626 1996 ATtransmission modificările sunt eliminate

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26408 prin manual-mecanic
Treptele de viteză sară. Este o transmisie automată cu 4 trepte și overdrive, dar când se încălzește după ce a condus-o aproximativ 20 de minute, schimbările încep să sară. Au fost chiar momente când overdrive-ul pur și simplu nu se cuplează, ceea ce face dificilă depășirea a 60 km/h. Alteori, a rămas doar în punctul mort pentru câteva momente. Am schimbat uleiul de transmisie de trei ori, folosind 5 litri de ulei Motorcraft Mercon 3. Primele două dăți am pus un aditiv scump anti-patinare a transmisiei, iar a doua oară am folosit unul mai ieftin, dar nu a ajutat. Mecanicul a testat-o ​​și mi-a spus că este o defecțiune sporadică, dar nu a spus că o poate repara, ci doar că poate pune un aditiv. Alte persoane mi-au spus despre unele curele care vin la transmisiile automate și că acestea sunt reglate sau schimbate la un service auto. Cât de adevărat este acest lucru? Cum pot să-l repar?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26434 prin manual-mecanic
Luați o mostră de ulei și verificați dacă există reziduuri metalice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.