Căutare MDM

Buletin

Recenzii Galloper Hyundai

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26509 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Recenzii Galloper Hyundai
Mulțumesc, Alvaro!! Salutări din Argentina!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37579 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Recenzii Galloper Hyundai
Bună ziua tuturor. Sunt din Costa Rica, am un Galloper din 2001, este cu mine de 11 ani, am fost singurul proprietar, nu este Exceed și nu are intercooler, am observat pe multe pagini numeroasele probleme ale altor Galloper, al meu nu mi-a dat niciodată probleme electrice, nici probleme cu ruperea treptei a cincea și l-am condus cu 55 de kilometri pe oră pe teren plat de multe ori cu 11 pasageri, am avut probleme cu chiulasa odată ce s-a spart un furtun de radiator, a trebuit să pun unul nou, deoarece l-am condus 5 kilometri fără apă și atunci au început problemele cu chiulasa, Galloper-ul abia trecea de 100 sau îl strângeam la urcare, mi-am asumat sarcina de a investiga singur ce se datora dacă nu l-am avut înainte și după trei ani de născut cu încălzirea am găsit soluția și vreau să o împărtășesc cu voi, manualul producătorului spune 83 de livre de cuplu pe fiecare dintre șuruburile chiulasei, dar cel de la Mitsubishi spune 100, așa că am făcut un test cu un motor Galloper care a fost aruncat la gunoi m-am dus și am slăbit toate șuruburile de la chiulasă și le-am pus la loc. Le-am strâns la 100 de livre pentru a vedea dacă cu atâta presiune filetul se va dezlipi, dar nu s-a întâmplat nimic, cele optsprezece șuruburi s-au ținut perfect, apoi am venit să demontez mașina, am măsurat planeitatea chiulasei, am cumpărat garnitura specială de chiulasă pentru intercooler-ul turbo, am strâns chiulasa la 100 de livre pe șurub în secvența de cuplu specificată de producător și prieteni, problema era că nu mai era supraîncălzire sau că nu mai duceam mașina peste 115 pe oră, dar amintiți-vă că nu sunt făcute pentru viteze mari pe mulți kilometri, au fost proiectate și gândite pentru teren accidentat, înainte de a face orice ajustări la vehiculele voastre la cuplul pe care vă spun, faceți testul într-un motor Galloper care nu este util pentru a vedea rezultatele și folosiți cloșul ventilatorului Mitsubishi, deoarece Galloper-ul nu mai funcționează și nu vă dați seama, există un radiator care este foarte asemănător cu Galloper-ul, Galloper-ul în țara mea este super scump, celălalt este foarte ieftin, nu-l folosiți, este cu un galon mai puțin de apă și când împingeți mașina urcând panta sau mergând peste optzeci Începe să se încălzească, am încercat, nu funcționează la mașina mea, folosește originalul, dispozitivul care îți spune temperatura apei în DAS nu funcționează niciodată, nu se mișcă niciodată din loc și când o face motorul este deja supraîncălzit și la Mitsubishi-uri, conform prietenului meu care are un Montero, același lucru i se întâmplă de când e nou, ei bine, mult succes cu mașinile tale.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.