Căutare MDM

Buletin

Recenzii Galloper Hyundai

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni - Acum 13 ani și 10 luni #26390 prin manual-mecanic
Recenzii Hyundai Galloper Publicat de manual-mecanica
Salut băieți...!!

Recent mi-am cumpărat primul vehicul 4x4, un Galloper impecabil din 1998, pentru 100.000 de reali.
Întrucât nu eram familiarizat cu vehiculul, înainte de a finaliza achiziția am căutat recenzii peste tot și nu am găsit multe. În orice caz, l-am cumpărat și adevărul este că sunt foarte mulțumit de robustețea, confortul și versatilitatea vehiculului. Îl folosesc ca vehicul pentru a mă deplasa prin oraș cu serviciul și în weekenduri pentru a merge la plajă cu o barcă cu pânze tip Pampero atașată în spate și, evident, niște plimbări prin dune cu copiii...
De aceea am creat acest mic loc pentru a lăsa opinii și sfaturi cu bună credință, care ar putea fi utile cuiva... :bolnav:
Ultima editare: acum 13 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26417 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Recenzii Galloper Hyundai
Este o mașină bună, în general are componente Mitsubishi, singurul lucru rău va depinde de motorul diesel sau diesel, dar în general problema cu acel vehicul este că chiulasele se rup în jumătate în cilindrul doi sau trei, acesta este singurul lucru rău la el, evident că îngrijirea și întreținerea sunt foarte importante, dar este o mașină bună.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26430 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații!!

Mi-au spus despre problema aceea, care depinde și de condus (de exemplu, pe autostradă, nu mai mult de 110 sau 120 km/h).
O altă problemă „posibilă”, mi-au spus, este treapta a 5-a... Mereu peste 95 km/h... după aceea, e tractor!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26461 prin manual-mecanic
E adevărat că e din cauza știftului pinionului, sunt foarte subțiri, hahaha și au mult joc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26485 prin manual-mecanic
Salut, aici în Costa Rica aceste mașini sunt foarte comune și n-am auzit niciodată bârfe că sparg chiulasa în două, asta e o noutate pentru mine... adică dacă curge apă la fel ca la orice alt motor se arde,... nu știu dacă sunt ca cele de aici... sunt turbo cu intercooler, ieftine, rapide (pe lângă faptul că 4x4-urile NU sunt pentru curse), au același motor Mitsubishi L200... nu sunt o chestie grozavă dar raportul preț-performanță e foarte bun... gata!