Căutare MDM

Buletin

Mercedes Sprinter 313

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26332 prin manual-mecanic
Mercedes Sprinter 313 Publicat de manual-mecanica
Salut băieți: Am o întrebare despre sistemul de frânare de la Sprinter 313 din 2008... sistemul de frânare nu are ABS, când aerisesc anvelopele după ce schimb plăcuțele de frână pedala merge încet până jos indiferent ce fac, fie am presiune într-unul dintre circuite (care sunt încrucișate), fie am în celălalt... Nu reușesc să fac ambele să preia presiune. Are cineva idee ce greșesc???? Ca un comentariu suplimentar, am schimbat pompa principală de frână cu una nouă și mă tem că a fost o pierdere de timp... vă rog să mă ajutați, mulțumesc--

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26350 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mercedes Sprinter 313
Aerisirea frânelor se face întotdeauna în același mod, de la roata cea mai apropiată de roata cea mai îndepărtată de pompă. Atenție, se aerisește și pompa. Dacă aceasta nu funcționează, verificați dacă există o supapă de distribuire sau un multiplicator de forță. Dacă se aerisește și aceasta, dacă totul este în regulă și nu funcționează, verificați starea etrierilor și a cilindrilor de frână spate. Când pedala nu poate menține presiunea, este pentru că una dintre garnituri este într-o stare proastă. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26447 prin manual-mecanic
Salut Kike, mulțumesc pentru răspuns. Îți spun eu, am aerisit-o în toate felurile posibile, am verificat garniturile de la toate cele patru etriere pentru scurgeri sau uzură, am demontat supapa de supraalimentare spate și am schimbat inelele O. Apropo, speram să fie înfundată cu murdărie, dar NU POT REZOLVA. N-am avut niciodată o astfel de problemă cu frânele în viața mea și încep să-mi imaginez că există una dintre acele trepte ciudate pe care le au diferite mărci de mașini și cu care nu sunt familiarizat. Alte idei? Îmi pare rău că sunt atât de enervant. :bolnav:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26455 prin manual-mecanic
Nu e deloc deranjant, prietene, pentru asta suntem aici, în plus că ne ajută să găsim împreună acest tip de defecte, deoarece oferim feedback de cunoștințe, am avut odată o problemă de genul acesta, dar era vina cilindrilor spate, iar la un Subaru mi s-a întâmplat, era din cauza unui fel de caroserie unde se îmbinau toate țevile, era ca o supapă multiplicatoare, ca să o verific am urmat linia completă pentru acestea, sunt sigur că nu era nicio scurgere, celălalt lucru este că evident pompa nu este bună chiar dacă este nouă, asta e mai mult sau mai puțin fără să văd vehiculul ce mi se întâmplă mie, dacă te ajută în vreun fel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26477 prin manual-mecanic
Exact asta mi-a trecut și mie prin minte, deși refuzi să crezi că ar putea fi o problemă, pentru că au cumpărat-o de la același dealer (Autostar Costa Rica). Am urmat toate instrucțiunile și singurul lucru care stă în cale este supapa de umplere, care nu curge. Va trebui să trimit pompa principală înapoi să văd ce-mi spune Mercedes. Mulțumesc, prietene!