Căutare MDM

Buletin

senzor de asistență pentru abdomen

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26278 prin manual-mecanic
Ajutor cu senzorul ABS. Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, fac un stagiu de practică ca tehnician în mecatronică auto și în atelier am întâmpinat o problemă cu senzorii ABS la un Optra. Proprietarul vehiculului a decis să pună unii noi pentru că scanerul a arătat că unul era defect și i-am schimbat. Dar vreau să știu dacă există o modalitate de a-i testa cu un multimetru auto. Nu vreau să rămân cu îndoieli. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26282 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ajutor cu senzorul ABS
Desigur, draga mea, poți măsura rezistența lor și toate trebuie să-ți dea aceeași valoare a rezistenței sau
ohmi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26286 prin manual-mecanic
Adevărul este că nu am prea multă încredere în testarea rezistenței, pentru mine cea mai fiabilă metodă este să pun multimetrul în curent alternativ. Unul dintre cele 2 cabluri ale sale ar trebui să genereze tensiune. Pe măsură ce viteza roții crește, tensiunea va crește. Rețineți că celălalt cablu este de masă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26287 prin manual-mecanic
Dacă știi multe, de ce mă întrebi pe mine...?