Căutare MDM

Buletin

Cum se citesc sau se programează memoriile EEPROM

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26238 prin manual-mecanic
se programează memoriile EEPROM
Salut prieteni, mi-am cumpărat un cititor de memorie EEPROM. Acesta este folosit pentru a citi memoria radioului și a găsi codul de deblocare, dar și pentru imobilizare. Dar nu știu cum să-l folosesc. Dacă îmi puteți da un ghid, aș aprecia. M-am uitat la un videoclip PONYPROG și cred că este foarte ușor, dar chiar nu este. Sper că mă puteți ajuta cumva. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26288 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se citesc sau se programează memoriile EEPROM
Dacă cititorul tău de memorie este de tip pinch-type, nu este foarte dificil de utilizat. Partea dificilă este identificarea memoriei. Îți voi trimite un link care ar putea fi de mare ajutor: www.cerrajeria.com.mx/inmo/Manuales/Manu...Lector%20Ver%203.pdf

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26290 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se citesc sau se programează memoriile EEPROM
Mulțumesc frate pentru răspuns, dar nu funcționează pentru mine. Am UPA. Aici îți las un tutorial despre ponyprog. Arată similar cu UPA, despre care, după cum te uiți, spui CÂT DE UȘOR, dar nu este așa.
Vreau să folosesc acest echipament pentru a recupera codurile radio și, la fel ca săptămâna trecută, am înlocuit panoul de bord al unui Honda CRV din 2006 avariat. Proprietarul a cumpărat unul la mâna a doua cu peste 250.000 km, în timp ce al lui avea doar 60.000 km. Mulțumesc pentru ajutor. Cu stimă.