Căutare MDM

Buletin

Întrebări despre amortizoarele pentru Suzuki Baleno

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26146 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am nevoie de ajutor cu asta: am un Suzuki Baleno GLX sedan din '97. Toate cele patru amortizoare sunt defecte și trebuie să le înlocuiesc. Mi s-au oferit niște Atzuki foarte ieftine, dar nu știu cum sunt.
Poate cineva să-mi recomande amortizoare pentru mașina mea, vă rog? Care sunt cele mai bune pentru modelul meu?
Cum sunt bune Atzuki-urile?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26147 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebări despre amortizoarele Suzuki Baleno
Depinde ce vrei. În mod normal, aș monta un Gas Lip sau un Blinstein standard pentru amortizoare ieftine și de înaltă calitate.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26148 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebări despre amortizoarele Suzuki Baleno
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Uite, cu mașina mea conduc mai ales pe asfalt, dar ocazional și pe pământ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26150 prin manual-mecanic
Anvelopele Gas Lips sunt foarte bune, dar Blinstein e mai bună. Dacă mașina merită, aș pune Blinstein pe ea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26154 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, prietene. Ai fost grozav, o îmbrățișare.