Căutare MDM

Buletin

Trebuie să repar un Fiat 600 care este foarte vechi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26116 prin manual-mecanic
Trebuie să repar un Fiat 600 foarte vechi. Publicat de manual-mecanica
Problema este că atelierul mecanic nu cunoaște specificațiile tehnice pentru reconstrucția motorului. Mă puteți ajuta cu măsurătorile pentru trei sferturi din motor și în special pentru chiulasă?
Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26133 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Trebuie să repar un Fiat 600 foarte vechi
În 1970 am avut un Fiat 600 și i-am reconstruit complet motorul...problema era când se supraîncălzea și chiulasa se deforma...a fost pur și simplu refăcută și asta a fost tot...chestia e că nu știi de câte ori a fost refăcută chiulasa lui 600 în ultimii 40 de ani...îți sugerez să mergi la o fabrică locală de asamblare Fiat și să le ceri vechile lor înregistrări pentru modelul respectiv...Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26136 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Trebuie să repar un Fiat 600 foarte vechi
Spune-mi de ce detalii specifice ai nevoie și ți le voi trimite. Cu stimă!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26139 prin manual-mecanic
Salut, sper că experiențele mele te vor ajuta. Dacă ai probleme cu supraîncălzirea, verifică mai întâi dacă bielele sunt aliniate corect. Apoi curăță radiatorul și asigură-te că fulia pompei de apă este cea corectă și că pompa de apă în sine este în stare perfectă. Toate acestea presupun că ai recondiționat motorul, deoarece Fiat 600 se supraîncălzește atunci când segmenții pistonului sunt uzați. Sper că sfatul meu îți va fi de ajutor. Mult succes!