Căutare MDM

Buletin

Trebuie să repar un Fiat 600 care este foarte vechi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26116 prin manual-mecanic
Problema este că rectificatorul nu cunoaște datele tehnice pentru rectificare. Mă puteți ajuta cu măsurători pentru trei sferturi din motor și în special pentru chiulasă?
Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26133 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Trebuie să repar un Fiat 600 care este foarte vechi
În 1970 am avut un „Fitito”, și am reparat motorul complet... problema era când se supraîncălzea și se deforma chiulasa... a fost reparată și gata... chestia e că 600-ul tău, nu știi de câte ori a fost reparat de mai bine de 40 de ani... Îți sugerez să mergi la o fabrică locală de asamblare Fiat și să-i întrebi despre vechile lor fișiere pentru modelul respectiv... Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26136 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Trebuie să repar un Fiat 600 care este foarte vechi
Te rog să-mi trimiți detaliile de care ai nevoie mai concret și ți le voi trimite. Cu stimă!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26139 prin manual-mecanic
Bună ziua, sper că experiențele mele îți sunt utile. Dacă ai probleme cu supraîncălzirea, mai întâi trebuie să verifici dacă bielele sunt aliniate corect, apoi să cureți radiatorul și dacă fulia pompei de apă este adecvată și dacă pompa de apă este în stare perfectă. Toate acestea ca să spun că, dacă ai reparat motorul, de ce se supraîncălzește Fiat 600 când segmenții sunt uzați? Sper că sfatul meu îți este de folos. Salutări și mult succes.