Căutare MDM

Buletin

ROLETĂ ALTERNATOR RENAULT MEGANE II 1.5 DCI.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26006 prin manual-mecanic
ROLETĂ ALTERNATOR RENAULT MEGANE II 1.5 DCI. Publicat de manual-mecanica
Poate cineva să-mi spună dacă fulia alternatorului este în mod normal slăbită din față în spate sau dacă are un fel de sistem de ambreiaj? Aș aprecia foarte mult orice informație. Cu respect tuturor, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26007 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ROLETĂ ALTERNATOR RENAULT MEGANE II 1.5 DCI.
Megane-ul meu nu are așa ceva. De fapt, am avut o problemă cu jocul acela. Când cureaua de service s-a uzat, a pus o bucată din cureaua de distribuție la mijloc, făcând-o să sară un dinte din cauza jocului din fulie. Renault a rezolvat oricum problema și poate de aceea fulia aia funcționează așa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26984 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: ROLETĂ ALTERNATOR RENAULT MEGANE II 1.5 DCI.
Roțile alternatorului au un tip de ambreiaj (în sensul acelor de ceasornic trage arborele și în sens invers acelor de ceasornic se rotește singur). Dacă nu o face, e defect, e o defecțiune comună.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27016 prin manual-mecanic
Alternatoarele nu au joc, fuliile sunt fixe, dacă există joc, rulmentul sau bucșele interne pot fi defecte, cel puțin eu nu am văzut niciodată un alternator cu joc, nu spun că nu există, dar nu cred că este normal, deoarece dezechilibrează cureaua și se poate slăbi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27065 prin manual-mecanic
ACESTE ALTERNATOARE VIN CU O ROLETĂ FIXĂ SAU O ROLETĂ LIBERĂ, ÎN FUNCȚIE DE ANUL MAȘINII. DACĂ ARE O ROLETĂ LIBERĂ, DE FAPT FUNCȚIONEAZĂ CA UN PINION DE BICICLETĂ, SE BLOCĂ DOAR PE DREAPTA. ACEST SISTEM PREVINE VIBRAȚIILE DE LA CENTURA DE ACCESORII.