Căutare MDM

Buletin

PEDALA DE AMBREIAJ KIA PICANTO E PREA DURATĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25960 prin manual-mecanic
PEDALA DE AMBREIAJ KIA PICANTO E PREA TARE Publicat de manual-mecanica
Vă rog, dacă mă poate ajuta cineva să rezolv problema ambreiajului prea tare la Quia Picanto? Aș aprecia foarte mult.
Cu cele mai bune urări tuturor, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26001 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PEDALA DE AMBREIAJ KIA PICANTO PREA TARE
Ar trebui să-mi explici cum a început problema ta, pentru că am văzut că ar putea fi un cablu uzat, un rulment inadecvat sau știftul axului care ține furca cu rulment. Dacă este poziționat greșit, nu oferă o pârghie bună și pedala devine rigidă. Trebuie să se fi întâmplat ceva înainte să ajungă așa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26003 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PEDALA DE AMBREIAJ KIA PICANTO PREA TARE
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri; vă sunt foarte recunoscător.
Ceea ce voi face este să revizuiesc întregul sistem pentru a vedea dacă găsesc ceva neobișnuit, deoarece presupun că nu va fi prea problematic.
După cum am spus, vă mulțumesc foarte mult și vă transmit cele mai bune urări. De la:
Rivero Rodríguez, Juan.