Căutare MDM

Buletin

armat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25914 prin manual-mecanic
asamblat Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, construiesc un carburator Gol pe benzină din 1987. Voiam să știu dacă atunci când pun biela în piston are o poziție sau dacă poate merge în vreun fel. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25951 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: asamblare
Da, are o poziție, iar pistonul are și un marcaj care indică spre partea din față a motorului. Mecanicii mai în vârstă mi-au spus că ghidajul rulmentului merge spre locul unde este filtrul de ulei. Nu știu cât de adevărat este acest lucru, dar cel mai bine este să îl marchezi întotdeauna când demontezi ceva pentru a fi sigur ce faci. Sper că altcineva are un alt răspuns, pentru că asta mi s-a spus.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25981 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru colaborare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25986 prin manual-mecanic
numărul merge pe partea de evacuare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25989 prin manual-mecanic
Salut cmmy_7, uite, dacă nu ai schimbat pistonul și ai aceleași biele, partea pe care merge este marcată în partea superioară a pistonului. Acest marcaj este imprimat sau marcat pe marginea pistonului. Acest marcaj indică spre cureaua de distribuție și, așa cum spune prietenul meu Prospero, numerele marcate pe biele indică spre evacuare. Cu stimă.