Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU UN MOTOR FORD RANGER 4.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25813 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ CU UN MOTOR FORD RANGER 4.0 Publicat de manual-mecanica
Vă rog, am o problemă cu un Ford Ranger 4.0 V6. Motorul a fost cumpărat recondiționat de la o reprezentanță Ford din Statele Unite. A fost importat în Honduras, iar restul a fost asamblat aici, în atelierul meu. Totuși, simt că are puțină putere și nu se potrivește, parcă vibrează. Mă poate ajuta cineva, vă rog?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25836 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU UN MOTOR FORD RANGER 4.0
Jamoza, informațiile pe care le oferi sunt foarte limitate, dar dacă este recondiționat în Statele Unite, ar trebui să îl montați și să îl rulați aproximativ 1.000 de kilometri înainte de a regla ceva. Așa se face aici, în Chile, când se reglează un motor complet. Uneori se încordează și utilizarea le readuce la funcționare normală.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25842 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU UN MOTOR FORD RANGER 4.0
Mulțumesc foarte mult. O să aștept acei mii de kilometri și apoi o să verific totul din nou. Îți voi oferi puțin mai multe informații. Adevărul e că simt că se termină scânteia. Mai întâi, o să schimb firele bujiilor și o să verific supapa AIC. Apoi plănuiesc să verific supapa EGR. Vom ține legătura. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #25868 prin manual-mecanic
Nicio problemă, Jamoza, vom fi aici.