Căutare MDM

Buletin

Defecțiune BMW

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25789 prin manual-mecanic
Defecțiune BMW Publicat de manual-mecanica
Am o mașină BMW (3.20 diesel) și unul dintre cilindri se defectează. Am dus-o la BMW și mi-au spus că dopul de benzină a alunecat prin cilindru și a intrat în motor. Este adevărat? Sau doar încearcă să-mi adauge ore la timpul meu de lucru deschizând motorul? Orice ajutor va fi foarte apreciat.
Mulțumesc foarte mult!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25794 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune BMW
Salut Amariguanao, motoarele alea se strică într-adevăr acolo, dar nu corpul clapetei de accelerație e problema, e unul dintre sifoanele montate pe galeria de admisie pentru galeria de admisie variabilă. Trebuie să scoți chiulasa și să vezi ce daune a provocat, dar când repari sau înlocuiești motorul, trebuie să demontezi cele rămase și să scoți sistemul ăla de rahat, singurul lucru la care e bun e să strice motoarele. Ia-o cu un bob de sare; daunele au fost deja făcute. Noroc și mult succes...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25798 prin manual-mecanic
Hahahahaha, e adevărat, ar trebui să scoți butucul și să vezi ce s-a întâmplat. Tăierea e corectă, sistemul ăla nu e prea util, hahaha.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25801 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult pentru tot!!! Sper că farfuria aia nu a făcut prea multe stricăciuni!!!