Căutare MDM

Buletin

problemă cu distribuitorul VW

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25721 prin manual-mecanic
Problemă cu distribuitorul VW Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că mă poate ajuta cineva. Am un Beetle din '91 cu aprindere electronică cu carburator. Mașina este în regulă, aproape tot ce se întâmplă este că atunci când trec peste un denivelator mai repede decât în mod normal sau dau peste o groapă sau din cauza vreunui defect al drumului „ceea ce nu se întâmplă în Mexic” haha, mașina se oprește și explodează prin evacuare. Așa că trebuie să ies din mașină și să verific distribuitorul și observ că discul distribuitorului se slăbește și se învârte singur. Apoi îl pun la loc, închid capacul distribuitorului și începe să se învârtă din nou. Sper că mă poate ajuta cineva pentru că este foarte inconfortabil să ies din mașină tot timpul. Vă mulțumesc anticipat, aștept răspunsurile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25731 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu distribuitorul VW
Prieteni, ideal ar fi să schimbați distribuitorul, dar costă o grămadă de bani hahaha, puteți verifica dacă rotorul nu este deteriorat în interior și de aceea se rotește, iar dacă nu este din cauza asta, dați o gaură odată ce rotorul este pe poziție și introduceți un știft simplu și ușor, cealaltă chestie este să lipiți rotorul, dar este mai sălbatic hahaha mult succes și spuneți-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25734 prin manual-mecanic
Cred că ar trebui să verifici 3 lucruri, primul este să verifici arcul central de carbon al capacului distribuitorului, al doilea este să verifici arcul care este între distribuitor și ax care îl face să se rotească și al treilea verifică șaibele care merg între acest ax și monobloc, are cel puțin două, s-ar putea să se fi rupt și aluminiul monoblocului să se uzeze și distanța dintre ax și distribuitor este mai mare, prin urmare se desprinde când cazi într-o groapă sau sari peste o denivelare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25735 prin manual-mecanic
Distribuitorul vw este prins în șuruburi de motor printr-un fel de clemă care are un șurub pe care îl slăbim cu o cheie tubulară de 10 mm și are o piuliță de 13 mm pe spate care prinde clema uneori această piuliță se slăbește și face ca distribuitorul să se ridice, soluția posibilă este să slăbim șurubul de 10 mm și piulița de 13 mm apăsăm discul în jos cât mai mult posibil și să le strângem fără a slăbi discul, dacă asta nu funcționează este probabil ca distribuitorul să fie stricat și trebuie schimbat.
mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25740 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru răspunsuri. Îmi pare rău că nu am răspuns mai devreme, dar lucram. Voi verifica mâine și vă voi anunța.