Căutare MDM

Buletin

Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25750 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.
Dacă da, am pus și un bardahl de 2 și uleiul a rămas stabil, dar când accelerez presiunea scade din nou. Mă tem că am făcut deja totul, așa că va trebui să înlocuim pompa. Ce părere ai despre această situație?
:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25763 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.
Adică, problema e în locul ăla, ar trebui să-l înlocuiești și gata, aspirația uleiului e în regulă, nu a avut lovituri sau ceva de genul, adică, ca să nu mai aspire ulei de unde ar trebui, nu știu dacă mă explic bine, pentru că dacă nu are unde să aspire nu face nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25767 prin manual-mecanic
Nu, fraierul e în regulă. L-am verificat deja. Există vreo altă opțiune?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25774 prin manual-mecanic
Verificați metalele bielei și, dacă este posibil, lagărele principale. Dacă sunt prea zgâriate, de acolo scapă presiunea. De asemenea, verificați dacă pistonul se încarcă, deoarece aveți o problemă cu circulația uleiului. Verificați și jocurile angrenajelor pompei, pentru a vedea dacă acestea sunt în afara intervalului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25795 prin manual-mecanic
Sunt de părere că ar trebui să schimbi pompa pentru că dacă nu, aproape că vorbim despre o reglare a motorului, din cauza metalelor și a altora, dar cred că ar trebui să schimbi pompa mai întâi, asta ar putea fi toată problema.