Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Ford Econoline-ul meu, vă rog să mă ajutați

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25750 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu Ford Econoline, vă rog ajutor
Da, așa este. Am pus și un Bardahl 2 și presiunea uleiului a rămas stabilă, dar când accelerez, scade din nou. Mă tem că am încercat totul, așa că va trebui să înlocuim pompa. Ce părere ai în această situație?
:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25763 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu Ford Econoline, vă rog ajutor
Deci problema e în locul acela, ar trebui să-l înlocuiești și gata. Captura de ulei e în regulă, nu a fost lovită sau ceva de genul, deci nu ar trebui să sugă ulei de unde ar trebui. Nu știu dacă mă explic bine, pentru că dacă nu are de unde să sugă ulei, nu va face nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25767 prin manual-mecanic
Am verificat deja dacă ventuza funcționează corect. Mai aveți și alte opțiuni?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25774 prin manual-mecanic
Verificați rulmenții bielei și, dacă este posibil, rulmenții principali. Dacă sunt prea zgâriați, de acolo scapă presiunea. De asemenea, verificați dacă pompele de ridicare funcționează corect, deoarece aveți o problemă cu circulația uleiului. Verificați și jocul angrenajului de la pompă; este posibil să fie în afara intervalului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25795 prin manual-mecanic
Sunt de părere că ar trebui să schimbi pompa pentru că dacă nu e asta, aproape că vorbim despre o revizie a motorului, din cauza rulmenților și a tuturor celorlalte, dar dacă aș fi în locul tău, aș schimba pompa mai întâi; poate că asta e toată problema.