Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Ford Econoline-ul meu, vă rog să mă ajutați

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26130 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu Ford Econoline, vă rog ajutor
Verifică rulmenții, verișoare. Probabil sunt uzați sau zgâriați. Ca să-ți faci o idee, verifică biela și rulmenții principali. Nu durează mult și vei vedea dacă pierzi presiune acolo. Sau, dacă ai o pompă de ulei (cum sunt cele folosite pentru a adăuga sau a scoate ulei din transmisii), adapteaz-o la locul unde este comutatorul de presiune a uleiului. Începe să pompezi ulei prin acolo și scoate baia de ulei ca să vezi pe unde curge uleiul. Să ne gândim puțin la asta: sistemul de ungere al motoarelor este format din... pompa de ulei, filtrul, pasajele de ulei și pasajele din biela și rulmenții principali. Ai înlocuit deja pompa. Analizeaz-o și spune-mi ce mai trebuie să verifici în afară de rulmenți sau poate un elevator defect. Nu ar strica să verifici supapa de reglare a presiunii de pe carcasa filtrului. În cele din urmă, nu ai de ales decât să epuizezi toate cauzele posibile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26657 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu Ford Econoline, vă rog ajutor
Salut tuturor de pe forum, am o problemă și mai mare cu Econoline-ul meu. Acum nu suntem siguri dacă motorul iese prin față. Baia de ulei ne încurcă, așa că nu am putut să o scoatem pentru că are o punte la mijloc. Am scos deja toată partea din față a dubei, dar aș vrea să confirm cu voi dacă iese prin față sau dacă va trebui să scoatem transmisia și să o scoatem din spate.:( Mulțumesc pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26669 prin manual-mecanic
Trebuie să iasă din față. Dacă vrei doar să scoți baia de ulei, slăbește suporturile de montare și ridică motorul cu o macara sau un cric, deși cred că va fi dificil din cauza spațiului de deasupra motorului, astfel încât să poți elibera filtrul de ulei. Se pare că încă nu ai rezolvat problema cu presiunea uleiului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26671 prin manual-mecanic
Sunt disperat, așa că o să demontez pur și simplu motorul, îl voi repara afară și îl voi regla imediat. Singura problemă este că spațiul este foarte incomod, motiv pentru care cer ajutor pentru a rezolva această situație. Brațul nu încape, nu îl ridică prea mult, iar baia de ulei mă încurcă. Am demontat deja totul din față; tot ce mai rămâne este să demontez transmisia și să o scot, dar nu suntem siguri dacă aceste motoare se demontează din față sau cum? :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26833 prin manual-mecanic
Omule, trebuie să demontezi chiulasele, apoi transmisia și, în final, motorul din față. Problema de presiune este probabil din cauza lagărelor principale și de bielă uzate. Apa care a intrat în carter trebuie să fi accelerat uzura. Recomand
o reconstrucție completă a motorului. Mi s-a întâmplat ceva similar
și am observat că motoarele americane folosesc mulți aditivi,
ceea ce provoacă o acumulare semnificativă de carbon în interiorul motorului. Când faci orice lucrare care compromite componentele interne ale motorului, se acumulează calcar și înfundă pasajele de ulei.