Căutare MDM

Buletin

Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26130 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.
Verificați metalele brute, ar trebui să fie deja foarte zgâriate sau uzate, ca să știți, verificați biela și rulmentul principal, nu durează mult și veți observa dacă pierdeți presiune pe acolo, sau, dacă aveți o pompă de ulei (cele folosite pentru a adăuga sau scoate ulei din transmisii) adaptați-o unde merge vulvoxul de ulei, începeți să pompați ulei prin acolo și scoateți carterul ca să puteți vedea unde este aruncat uleiul. Să ne gândim puțin, sistemul de ungere la motoare este dat de... Pompa de ulei, filtrul, canalele de ulei, canalele din metalele bielei și ale rulmentului principal, ați schimbat deja pompa, analizați și spuneți-mi ce vă mai lipsește, mai mult decât verificarea metalelor, sau a oricărui scafandru care este deteriorat acolo și nu ar strica să verificați supapa de reglare a presiunii de pe suportul filtrului, una peste alta, nu aveți de ales decât să epuizați toate cauzele posibile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26657 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.
Salut tuturor de pe forum, uite acum am o problemă și mai mare cu Econoline-ul meu, ce se întâmplă este că acum nu știm dacă motorul iese prin față, ce se întâmplă este că baia de ulei ne încurcă, de aceea nu am putut să o scoatem pentru că are o punte la mijloc, am scos deja toată partea din față a dubei, dar aș vrea să confirm cu voi dacă iese prin față sau dacă va trebui să scoatem transmisia și să o scoatem prin spate,:( vă mulțumesc pentru sprijin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26669 prin manual-mecanic
Ar trebui să iasă cu forța prin față. Dacă vrei doar să scoți carterul, eliberează tocurile și ridică motorul cu o macara sau un cric, deși eu văd că e dificil din cauza spațiului de deasupra motorului, în așa fel încât să elibereze mătasea care absoarbe uleiul. Se pare că încă nu ți-ai rezolvat problema cu presiunea uleiului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #26671 prin manual-mecanic
Da, sunt disperat și o să demontez motorul și o să-l repar afară și o să-l reglez imediat, dar spațiul e foarte incomod și de aceea cer ajutor pentru a rezolva această situație. Brațul nu încape, nu-l ridică prea mult și carterul mă încurcă. Am deja totul demontat din față. Tot ce mai rămâne e să demontez transmisia și să o scot, dar nu suntem siguri dacă aceste motoare se demontează din față sau cum? :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #26833 prin manual-mecanic
Omule, trebuie să demontezi chiulasele, apoi carterul și, în final, partea din față a motorului. Problema de presiune trebuie să fie din cauza metalelor uzate ale bielei și ale cilindrului. Apa care a intrat în carter trebuie să fi accelerat uzura metalului. Recomand
să revizuiești complet motorul ăla. Mi s-a întâmplat ceva similar
și am observat că motoarele americane sunt folosite cu mulți aditivi.
Acest lucru face ca în interiorul motorului să se acumuleze mult carbon, iar când faci orice lucrare care compromite interiorul motorului, crusta se desprinde și înfundă pasajele de ulei.