Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Ford Econoline-ul meu, vă rog să mă ajutați

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25800 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu Ford Econoline, vă rog ajutor
Bineînțeles, asta îmi spune toată lumea, pentru că oricum, nu ar strica să înlocuim pompa. Dacă nu e asta, atunci nu e nicio problemă; putem exclude alte probleme și trece la cel mai scump lucru, care ar fi reconstrucția motorului. Ceea ce mă enervează atât de tare este că l-am demontat deja de trei ori. Ugh! O să mă împușc. Mulțumesc, cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25832 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu Ford Econoline, vă rog ajutor
Hahaha, calmează-te, Astorga, nu te agita așa. Așa e mecanica. Nu e grozav să trebuiască să demontezi același lucru de trei sau patru ori, dar se întâmplă uneori. Cum spun mereu, dacă trebuie să o faci, fă-o acum. Pune muzică bună și ai multă răbdare! Hahaha, mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25845 prin manual-mecanic
Hehehe, da, o să țin cont de asta. Hei, altă întrebare: când scot pompa (pentru că am cumpărat deja una nouă, dar am avut capacul unde stă refăcut pentru a îndepărta urmele de la cea veche), crezi că vor fi probleme cu funcționarea ei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25870 prin manual-mecanic
Dacă a fost refăcută corespunzător, nu cred, pentru că țineți minte că husa care o protejează servește și la acumularea de ulei, dar nu cred că vă va afecta deloc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #26124 prin manual-mecanic
Ei bine, te anunț că am avut o nouă problemă. Am înlocuit pompa de ulei cu una nouă și tot face același lucru. Am exclus această posibilitate, dar care ar putea fi problema? Crezi că are nevoie de o revizie generală a motorului? Presiunea uleiului s-a menținut cât timp camionul era oprit, dar când l-am băgat în viteză, presiunea a început să scadă și nu a mai accelerat. O mică accelerare l-a ajutat să accelereze, dar cu mult efort, și aud un zgomot ca de supape. Ce ar putea fi?