Căutare MDM

Buletin

Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25800 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.
Sigur, sigur, asta îmi spune toată lumea pentru că oricum nu strică să schimbăm pompa. Dacă nu e cazul, nu e nicio problemă, putem exclude defecțiunile și continua cu cel mai scump lucru, care ar fi reglajul motorului. Ceea ce mă enervează cel mai tare este că am demontat-o deja de 3 ori. Ahhrrrr, o să mă împușc. Mulțumesc, cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25832 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiuni Ford Econoline, vă rog să mă ajutați.
Hahahaha, calmează-te Astorga, nu te lăsa dus de val, așa e mecanica. Nu e prea plăcut să demontezi același lucru de trei sau patru ori, dar uneori se întâmplă. Cum zic, când ești într-o situație proastă, grăbește-te. Dacă trebuie să o faci, fă-o acum și gata. Muzică bună și multă răbdare, haha. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25845 prin manual-mecanic
Hehehe, da, o să țin cont de asta. Mai auzi o întrebare: la scoaterea pompei, pentru că am cumpărat-o deja pe cea nouă, dar am avut capacul unde stă periat pentru a îndepărta urmele de la cea anterioară. Crezi că este vreo problemă cu funcționarea ei?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25870 prin manual-mecanic
Dacă e rectificată bine, nu cred, pentru că ține minte că capacul de protecție are și rol de colector de ulei, dar nu cred că te va afecta deloc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26124 prin manual-mecanic
Ei bine, vă informez că încă o dată am dat greș, am schimbat noua pompă de ulei și continuă să facă același lucru, acum exclud această posibilă defecțiune, dar acum care ar putea fi defectul sau credeți că este necesară o reglare a motorului, presiunea uleiului a fost menținută în timp ce camionul era oprit, dar când a fost pus în viteză presiunea a început să scadă și nu a mai decolat, accelerând puțin a decolat, dar cu mare efort și se simțea un zgomot ca de ochire, ce ar putea fi?