Căutare MDM

Buletin

Scheme de cablare Ford Ranger 2.3L 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25554 prin manual-mecanic
Scheme de cablare Ford Ranger 2.3L 2005 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, vă cer ajutorul cu schemele electrice pentru Ford Ranger 2.3L din 2005. Sper că cineva mă poate ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25555 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Scheme electrice Ford Ranger 2.3L 2005
Ford cu 4 cilindri, 8 lumânări :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25558 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Scheme electrice Ford Ranger 2.3L 2005

edu@rdo78 a scris: Ford cu 4 cilindri, 8 lumânări :)

Are 4 cilindri și 16 supape, prietene.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25671 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene albertoreye, dar am descărcat deja manualul de aici și include totul, cu excepția schemelor de conectare. M-am uitat deja la pagina pe care mi-ai furnizat-o, dar ei vând doar manuale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25737 prin manual-mecanic
Bună ziua, frate, am o întrebare. Când spui că ai nevoie de schemele electrice, la ce te referi? Sunt 53 de foi cu scheme electrice. Aștept răspunsul tău ca să te pot ajuta. Salutări din Honduras.