Căutare MDM

Buletin

Mod cod T/F SW 2 33 (Mitsubishi Montero 2001)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25509 prin manual-mecanic
Am o citire de la scanerul original MMC MutII (SS4).

Am nevoie de referința defecțiunii, deoarece am verificat toți senzorii cutiei de viteze și modulul de control, iar aceeași defecțiune apare în mod repetat, iar cutia de viteze este permanent în 4x4.

Ce înseamnă MOD SW 2 COD 33?

Mulțumesc foarte mult,

Roberto.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25510 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: Codul modului T/F SW 2 33 (Mitsubishi Montero 2001)
Dacă ai un comutator de mod 4x4, s-ar putea să-ți dea o problemă internă. Are niște rezistențe. Diagramele indică valoarea acestor rezistențe. Cel puțin așa este la Ford. Ai putea începe de acolo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43213 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Cod T/F Mode SW 2 33 (Mitsubishi Montero 2001)
Bună ziua,
am același cod de eroare
, dar problema aici este că martorul portocaliu central clipește, dar 4x4-ul nu funcționează, rămâne aprins doar 2 ore.
Am verificat piesele electrice și pneumatice și același lucru continuă. Se pare că problema este în unitatea de transfer situată în partea centrală a bordului. O verific și dacă am un răspuns pozitiv, vă voi anunța.