Căutare MDM

Buletin

Am probleme cu injecția la Stratus 2.4 Turvo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni - Acum 14 ani și 2 luni #25257 prin manual-mecanic
Bună ziua, prieteni, nu am pulsații în injectoare. Există vreun senzor sau este același calculator care dă pulsații? La început funcționau injectoarele 1 și 3, ce ar putea fi, pentru că sunt disperat. Injectoarele primesc 12 volți DC sau este masa? Nu știu ce fir dă pulsații. Din câte știu eu, masa ar trebui să dea pulsații, dar este invers. Masa este statică, nu variază. Sper că mă puteți ajuta. Mulțumesc, cu respect.
Ultima editare: acum 14 ani și 2 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25280 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu injecția cu Stratus 2.4 Turvo
Comunul acestor sisteme funcționează cu negativul ca excitator, dacă 1 și 3 funcționează pentru tine, ce poți face este să faci o punte între cablul de 1 și patru, la fel și cu doi și trei, dacă nu există pulsații, cel mai frecvent este ca un computer să se defecteze, deși există întotdeauna posibilitatea ca problema să fie în cablaj sau conectori de la computer la conectorul principal care ajunge la el, uneori umiditatea joacă feste proaste, încearcă și spune-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25592 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Am probleme cu injecția cu Stratus 2.4 Turvo
Salut Kikemec, salutări. Sfaturile tale au fost de mare ajutor. Am verificat toate aceste puncte și am ajuns la concluzia că CKP-ul uneori funcționa, dar alteori nu. Nu pot să explic, dar asta era problema cu acest Stratus. Mulțumesc anticipat pentru observațiile tale, au fost de mare ajutor. În acest caz, repet, CKP-ul era problema. Acest CKP se ocupă de două lucruri: de injectoare și de alimentarea bobinei de aprindere.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25658 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc că ai postat soluția la problema ta. Este neobișnuit, cum spui, deoarece senzorul ăla se defectează de obicei și nu se defectează intermitent. Mulțumesc.