Căutare MDM

Buletin

A călcat pe Valve ????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25231 prin manual-mecanic
Supapă blocată???? Publicat de manual-mecanica
Am un Opel Astra G 1.6 16v din 1999. Pompa de apă s-a stricat la doar 30.000 km, iar cureaua de distribuție a sărit. După ce am instalat pompe și curele de distribuție noi, motorul nu mai merge la ralanti și funcționează ca și cum ar fi doar pe trei cilindri. Aș vrea să știu dacă se datorează unei supape blocate și cum să fiu sigur, sau dacă ar putea fi altceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25233 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Supapă blocată????
Salut... pune pistonul cu rateuri în poziția de compresie (supapele închise, pistonul în punctul mort sus). Trebuie să fie exact în punctul mort sus. Injectează aer prin orificiul bujiei și nu trebuie să iasă aer prin toba de eșapament, evacuare sau admisie. Spune o rugăciune și gata

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #25289 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Supapă blocată????
Măsoară compresia și vei clarifica imediat orice îndoială. Dacă există supape apăsate, va fi un semn de 0 sau o presiune foarte mică. Se întâmplă destul de des la vehiculele din ziua de azi, unde dinții sar și supapele se îndoaie.