Căutare MDM

Buletin

A călcat pe Valve ????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25231 prin manual-mecanic
Supapă călcată pe ea ???? Publicat de manual-mecanica
Am un Opel Astra G 1.6 16v 1999, pompa de apă s-a stricat cu doar 30.000 km, cureaua de distribuție a sărit, la montarea unei pompe și a unei curele de distribuție noi, motorul nu stă în relanti, funcționează pe trei cilindri, aș vrea să știu dacă acest lucru se datorează unei supape apăsate și cum să știu sigur, sau dimpotrivă ar putea fi altceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25233 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Supapă călcată ????
Salut... pune pistonul defect în poziția de compresie (supapele închise, pistonul sus). Punctul mort trebuie să fie exact. Introdu aer prin orificiul lumânării și nu ar trebui să iasă aer prin tobă, evacuare sau admisie. O rugăciune și asta e tot.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25289 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Supapă călcată ????
Măsoară compresia și vei clarifica imediat orice îndoială. Dacă există supape apăsate, va fi un semn de 0 sau o presiune foarte mică. Se întâmplă destul de des la vehiculele din ziua de azi, unde dinții sar și supapele se îndoaie.