Căutare MDM

Buletin

LUMINILE SE APRIN CÂND SE APĂSASĂ BUTONUL CLIPIT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25211 prin manual-mecanic
Luminile se aprind când indicatorul luminos clipește la XSARA PICASSO 2.0 HDI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25212 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: LUMINILE SUNT APRINSE CÂND SE APĂSĂ BUTONUL CLIPIT
Salut prietene, dacă ai putea da mai multe informații despre care lumini sunt aprinse, dar poți să te uiți la liniile de masă, sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25234 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: LUMINILE SUNT APRINSE CÂND SE APĂSĂ BUTONUL CLIPIT
Aici e vina...cred eu!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25272 prin manual-mecanic
Luminile se aprind când apăs pe oricare dintre semnalizatoare.
Rămân aprinse și trebuie să ating maneta farurilor de mai multe ori pentru a le stinge.
În ultima vreme, când am luminile aprinse, când le sting, se aprind și ele din nou.
Spui că ar trebui să mă uit la liniile de masă. Poți să-mi spui cum să fac asta?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25287 prin manual-mecanic
Hahahahaha, vina asta e foarte des întâlnită la francezi, e vina telecomenzii, sunt din plastic foarte rău și se strică, atât.