Căutare MDM

Buletin

Ajutor Seat Alhambra 2003, indicator ulei și al tău

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25116 prin manual-mecanic
Bună dimineața. Am o problemă cu Alhambra mea. Am reparat turbo-ul, iar reparația a constat practic în montarea unuia nou. Problema este că, după aceasta, nivelul lichidului de răcire a început să scadă și am adăugat constant mai mult, încercând să previn supraîncălzirea. Problema este că atunci când este cald, nu prezintă semne de scurgere de lichid de nicăieri. Diagnosticarea a arătat că pompa de apă este defectă, termostatul este, de asemenea, defect, convertorul catalitic și o serie de alte lucruri. Problema este că am putut vedea scurgeri de lichid doar dimineața, când este complet frig. Nu am putut vedea exact de unde curgea lichidul, dar problema este că nu mai scurge nicio picătură o vreme și apoi se oprește. Am devenit disperat să mă învârt în cerc. Aș vrea să știu dacă cineva poate comenta sau mă poate sfătui în această privință. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25131 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor Seat Alhambra 2003, indicator de ulei și
Dacă apa cade, lasă o urmă, trebuie să o urmați cât mai departe posibil pentru a exclude orice componente, deoarece fără a o vedea, ne este dificil să vă spunem de unde vine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25136 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ajutor Seat Alhambra 2003, indicator de ulei și
Mulțumesc. Voi analiza acest aspect cât mai curând posibil, ca să vă pot anunța.
Cu cele mai bune urări!!!