Căutare MDM

Buletin

Renault Megane Expression, bordul emite zgomote puternice

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25069 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt nou pe acest site și am citit câteva dintre subiecte și mi s-au părut foarte bune. Am un Renault Megane II, Expression, care scoate un zgomot ca și cum întregul panou frontal ar fi slăbit de fiecare dată când trec peste o denivelare. Aș vrea să găsesc manualul de service ca să pot vizualiza mai bine demontarea panoului.

Mulțumesc anticipat pentru comentarii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25118 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Expresia Renault Megane, bordul emite zgomote puternice
Prietene, demontarea bordului nu este prezentată în manualul de service. Manualele de service arată în general demontarea motorului, ambreiajului, frânelor, suspensiei și direcției. Ar trebui să o scoți din întâmplare mai mult decât orice. Mult succes. Înainte de a face orice, ar trebui să iei în considerare și să te asiguri că zgomotul vine de acolo, pentru că, așa cum descrii, ar putea fi și suspensia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.