Căutare MDM

Buletin

Totul a început cu...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24973 prin manual-mecanic
Totul a început cu..... Publicat de manual-mecanica
După cum am menționat, totul a început cu un scurtcircuit la motorul ștergătorului de parbriz. De acolo, a progresat la bobina de aprindere (pe care am cumpărat-o deja) și la placa de diode (care au fost deja înlocuite). Acolo mecanicul fie nu a asamblat corect alternatorul, motiv pentru care există zgomot la întinzător, fie l-a deteriorat. Acum, o altă întrebare este dacă au verificat releele motorului ștergătorului de parbriz și funcționează, dar dacă le pun la loc, va provoca un alt scurtcircuit? Ce ar trebui să fac? Mă puteți sfătui? Mulțumesc. Duba este un Town & Country din 1996.
Notă: Am observat că componentele din plastic ale dubei sunt foarte fragile; se rup foarte ușor, iar unele piese sunt foarte uzate și se strică foarte ușor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24994 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Totul a început cu...
Dacă defectul a fost deja reparat, nu veți avea probleme cu tăieturile noi, cu excepția cazului în care acestea provin din altă parte; faptul că este uscat este normal, deoarece anul și componentele climatice o afectează, de asemenea, foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.