Căutare MDM

Buletin

Totul a început cu...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24973 prin manual-mecanic
Totul a început cu..... Publicat de manual-mecanica
Cum spuneam, totul a început cu un scurtcircuit la motorul ștergătorului de parbriz, de acolo a continuat cu bobina de aprindere (am cumpărat-o deja) și placa de diode (le-au schimbat deja) și acolo mecanicul fie nu a montat corect alternatorul, de aceea zgomotul în întinzător, fie l-a deteriorat, acum o altă întrebare este că, conform celor spuse, au verificat releele motorului ștergătorului de parbriz și funcționează, dar dacă le pun nu voi mai face un scurtcircuit? sau ce ar trebui să fac? Mă puteți îndruma? Mulțumesc, camionul este un Town & Country din 96.
Notă: Am observat că componentele din plastic ale camionului sunt foarte uscate, se rup cu nimic și sunt niște piese foarte uzate și se pot rupe cu orice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24994 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Totul a început cu...
Dacă defecțiunea este deja reparată, nu veți avea probleme cu noi întreruperi, cu excepția cazului în care acestea provin din altă parte. Este normal ca aceasta să se usuce pe tot parcursul anului, iar componentele climatice au, de asemenea, un impact semnificativ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.