Căutare MDM

Buletin

transmisie automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24928 prin manual-mecanic
transmisie automată Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu transmisia automată a unui motor Terrano TD27 turbo. Durează mult să schimb vitezele. Am schimbat uleiul și filtrul și tot e la fel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24955 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: transmisie automată
Durează mult sau schimbă vitezele prea mult? Adică, schimbă vitezele la turații foarte mari?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25181 prin manual-mecanic
le depășește la rotații foarte mari

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25183 prin manual-mecanic
Prietene, te-aș sfătui să verifici arborele epiciclic, deoarece joacă un rol vital în schimbarea vitezelor. Ar trebui să verifici starea roții solare, a roților planetare (cu suporturile lor planetare respective) și a coroanei. Verifică jocul cu manualul de service al camionului și verifică dacă nu sunt uzate; altfel, va trebui să le înlocuiești. Sper că te-am ajutat cumva. Cu cele mai bune gânduri. ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25184 prin manual-mecanic
Nu știu exact ce cutie are Terrano-ul, cred că e RL4R01A. Dacă e asta, verifică senzorul TP sau echivalentul lui pentru motorină. Dacă e versiunea anterioară a cablului de overdrive, ajustează-l până funcționează corect. Reglarea cablului de overdrive e plictisitoare, dar funcționează.