Căutare MDM

Buletin

eșec

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24861 prin manual-mecanic
Eșec. Publicat de mecanică-manuală
Am o problemă cu un Chevrolet Astra din 2001 cu motor 2.0 8v. Când accelerez puternic, de exemplu când încerc să-l pun în mișcare, ezită și se întoarce prin filtrul de aer. Am înlocuit deja mai mulți senzori și actuatori crezând că asta era problema, dar continuă să facă același lucru. Singurul alt lucru pe care l-am observat după tot ce am schimbat este că bujiile nu ard uniform; o parte arde bine, iar cealaltă parte iese neagră. Dacă cineva a mai pățit ceva similar, aș aprecia orice ajutor în găsirea problemei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24862 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: defecțiune
Nu l-au distribuit încă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24877 prin manual-mecanic
Exact, mai întâi verifică distribuția. Dacă funcționează bine și are aprindere inversă prin admisie, ceea ce spui tu, problema este electrică. Verifică firele, bobina și bujiile, precum și starea injectoarelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24885 prin manual-mecanic
Ce coduri de eroare primești? Trebuie să scanezi. Verifică senzorul MAF.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24886 prin manual-mecanic
Trebuie să verificați aprinderea și presiunea combustibilului. Este posibil să aveți presiune scăzută a combustibilului.