Căutare MDM

Buletin

NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24836 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER
Salut, întreb. Vibrația apare doar când cutia de viteze este în D sau și când este în N? Spui că ai scanat-o? Ai scanat cutia de viteze sau sistemul de injecție? Pentru că mie mi se pare o problemă la cutia de viteze. Aștept răspunsul tău. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24844 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER

mcerrato a scris: Bună seara, salutări din Honduras,

am un Nissan Sentra din 2001 cu motor 1.8, se pare că mașina mea nu are martor de verificare a motorului și când rulez instrumentul de scanare nu dă nicio eroare sau informație, iar problema pe care o am este că motorul vibrează mult până se oprește când este în D. Am schimbat bujiile, suporturile motorului, curelele, pompa de combustibil, dar chiar și așa problema persistă și instrumentul de scanare nu oferă nicio informație... Aș aprecia comentariile dumneavoastră.

Cel mai probabil, verișoare, problema e o scurgere de aer la admisie, sau verifică bine galeria de admisie și furtunurile de vacuum, acolo trebuie să fie problema...!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24856 prin manual-mecanic
Prietene, dacă mașina ta este un Nissan Sentra din 2001, este modelul B15. Acest model are patru bobine care se conectează direct la bujii. Recomand să verifici bobinele una câte una. Această defecțiune nu produce coduri DTC și nici nu aprinde martorul luminos de verificare a motorului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24901 prin manual-mecanic
Am niște sfaturi pentru tine. Mai întâi, deschide comutatorul și vezi dacă martorul motor este aprins. Aici, în Mexic, când vor să vândă o mașină și are martorul motor aprins, îl scot. Ceea ce spun colegii mei este corect, dar sunt mai înclinat să verific și aspiratoarele sau să fac teste simple, cum ar fi pulverizarea cu soluție de curățare a carburatorului pe orice garnitură despre care ai îndoieli, cum ar fi corpul clapetei de accelerație, Intek etc. Dacă accelerează, aspiră aer. Sper că te ajută. Hei, dacă scanerul pe care îl folosești nu este cel potrivit și nu funcționează, ai probleme cu sistemul electric. Sper că te ajută. Mult noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24931 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc tuturor pentru răspunsuri,,,,

vă spun eu, am verificat deja cutia de viteze și se pare că totul funcționează bine, am verificat bobinele și totul este în regulă, filtrul de aer, pompa de combustibil, duzele injectoarelor și TOTUL ESTE ÎN BINE, adevărul este că mecanicul meu a renunțat și mi-a dat mașina cu aceeași problemă, vibrațiile în motor continuă și nu știu ce să fac sau unde să o duc, deoarece atelierele specializate din Tegucigalpa sunt foarte scumpe...

Sunt pierdut...