Căutare MDM

Buletin

NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24802 prin manual-mecanic
Bună seara, salutări din Honduras,

am un Nissan Sentra din 2001 cu motor 1.8, se pare că la mașina mea nu se aprinde martorul de verificare a motorului și când rulez scanarea nu dă nicio eroare sau informație, iar problema pe care o am este că motorul vibrează mult până se oprește când este în D. Am schimbat bujiile, suporturile motorului, curelele, pompa de combustibil, dar chiar și așa problema persistă și scanarea nu oferă nicio informație......... Aș aprecia comentariile dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24803 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER
Bună ziua,

dacă martorul motor nu se aprinde, este foarte puțin probabil să existe o eroare înregistrată în ECU, prin urmare nu veți vedea niciodată o eroare pe un scaner.

Ceea ce puteți face este o analiză a motorului pas cu pas sau IAC, verificați injectoarele până la sonda lambda, deoarece aceasta din urmă uneori nu este înregistrată de computerul vehiculului dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24805 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER
VERIFICAȚI FIRELE BUJIILOR, UNELE ESTE POT FI ARDITE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24813 prin manual-mecanic
Ai grijă, ce s-ar putea întâmpla este că ai probleme cu cutia de viteze și când o pui în D scade mult turațiile, producând vibrații și apoi se oprește, ridică turațiile și testează dacă face la fel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24835 prin manual-mecanic
Salut, am redus turațiile și le-am crescut și dă mereu aceeași eroare, am schimbat bujiile și același lucru,

nu am verificat cutia de viteze sau duzele injectoarelor... ar putea fi asta problema? Te anunț

SLS