Căutare MDM

Buletin

NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24802 prin manual-mecanic
Bună seara, salutări din Honduras.

Am un Nissan Sentra din 2001 cu motor de 1,8L. Martorul de verificare a motorului nu se aprinde și, când îl scanez, nu afișează nicio eroare sau informație. Problema pe care o am este că motorul vibrează mult și chiar se oprește când este în mers. Am schimbat bujiile, suporturile motorului, curelele și pompa de combustibil, dar problema persistă, iar instrumentul de scanare nu afișează nicio informație. Aș aprecia comentariile dumneavoastră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24803 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER
Salut,

dacă martorul motor nu este aprins, este foarte puțin probabil să existe un cod de eroare înregistrat în ECU, așa că nu vei vedea niciodată o eroare pe un scaner.

Ce poți face este o analiză a motorului, verificarea supapei de control al aerului la ralanti (IAC) și a injectoarelor și chiar a sondei lambda, deoarece aceasta din urmă uneori nu este înregistrată de computerul vehiculului tău.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24805 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : NISSAN SENTRA NU ESTE RECUNOSCUT DE NICIUN SCANER
VERIFICAȚI FIRELE BUJIILOR, UNUL ESTE POSIBIL SĂ FIE ARS.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24813 prin manual-mecanic
Ceea ce s-ar putea întâmpla este că ai probleme cu cutia de viteze, iar când o pui în mers, turațiile scad prea mult, provocând vibrațiile și apoi se oprește. Măriți turațiile și vedeți dacă face același lucru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #24835 prin manual-mecanic
Salut, am încercat deja să reducem și să creștem turațiile și dă aceeași eroare. Am schimbat bujiile și tot e la fel.

Nu am verificat cutia de viteze sau duzele injectoarelor... ar putea fi asta problema? Te voi

anunța.