Căutare MDM

Buletin

motorul se defectează la accelerare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24904 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motorul are rateuri la accelerare
E foarte ușor să excluzi dacă e vorba de pompa veche. Funcționează la tine. În timp ce turați, injectați mai multă benzină cu o seringă sau cu o sticlă mică cu o gaură. Dacă ține, e benzină. Dacă nu, arată gol. Recomand să instalați un voltmetru pe baterie și să observați dacă tensiunea nu scade în timpul accelerării. Sper că te ajută. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31231 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motorul are rateuri la accelerare
Salut, sper că te ajută. Mi s-a întâmplat și mie același lucru, iar modalitatea de a face asta este să demontezi și să cureți carburatoarele, dar fără a le demonta complet, doar rezervoarele, și apoi să usuci conductele cu foehnul. Se pare că combustibilul este în stare proastă. Acum o să încerc să adaug filtre și un separator de apă. Am încercat totul... bujii... pompă... dar problema asta e de trei ori deja. Sper că te ajută. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31275 prin manual-mecanic
Salut prietene, odată ce am avut problema aia cu motorul unui Mitsubishi, eu și colegii mei am curățat mai întâi injectoarele și am verificat dacă pompa de combustibil nu era înfundată, după aceea am verificat și dacă motorul nu era în gol, dar ghinion era puțin în gol, dar după ce am făcut toate astea a început să funcționeze perfect, poți încerca asta să vezi dacă funcționează la tine... dacă nu, anunță-mă ca să-l pot ruga pe mecanicul meu șef să văd cu ce te poate ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48934 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: defecțiune motor la accelerare
Salut Varonlaser, sper că mă poți ajuta și că vezi acest mesaj. Am un motor similar, dar din 2013, cu 120 de ore de utilizare în afara garanției și aceeași problemă. Cum l-ai reparat? Cine ți l-a reparat? Îmi spun că ar putea fi pompa electronică, care costă peste 1.000 de dolari. Sunt o mulțime de fabrici aici în Argentina.
Mulțumesc,
Cipriano.