Căutare MDM

Buletin

BMW-ul meu face probleme, de ce?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2476 prin manual-mecanic
BMW-ul meu are probleme cu aprinderea, de ce? Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, acum o lună mi-am cumpărat un F-650 din '96, are 50.000 km, l-am folosit pentru a merge la serviciu și la niște ieșiri scurte și merge excelent, dar ieri am reușit în sfârșit să ies la o ieșire decentă și după aproximativ o oră la o turație puțin mai mare decât în mod normal am observat niște backburning la reducerea și întreruperea accelerației, motocicleta era încă perfectă și nu am observat nimic ciudat, doar zgomotul, știe cineva cum să-mi spună de ce ar putea fi? De unde pot face rost de manualul pentru acest model în spaniolă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2495 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: BMW-ul meu se întoarce împotriva mașinii, de ce?
Returnarea aprinderii este cauzată de benzina nearsă care scapă prin supapa de evacuare și lovește țeava de evacuare foarte fierbinte.

Acest fenomen este cauzat fie de o aprindere defectuoasă (bujii murdare sau deteriorate), de un carburator cu un conținut scăzut de combustibil sau de o acumulare de reziduuri de carbon în chiulasă și în evacuare.

Acumularea de carbon este îndepărtată prin mersul puternic al motocicletei, iar când se ating temperaturi mai mari decât în mod normal, apar reacții la evacuare la retrogradarea treptelor de viteză.

Bogăția amestecului poate fi determinată prin carburarea motocicletei. Cu toate acestea, o modalitate bună de a determina acest lucru este să introduceți bujii noi și să conduceți motocicleta la accelerație maximă timp de un minut sau două. Apoi, opriți imediat motorul fără a-l lăsa la ralanti. Scoateți bujiile. Acestea ar trebui să aibă o culoare maro deschis. Dacă sunt prea închise la culoare, amestecul are prea multă benzină, iar dacă sunt prea deschise la culoare, amestecul este sărac. Ambele pot provoca reacții la motocicleta.

A treia cauză probabilă este momentul aprinderii și starea bujiilor. Scânteie slabă = benzină nearsă.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2506 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: BMW-ul meu se întoarce împotriva mașinii, de ce?
Mulțumesc pentru explicație, Megabeat.
Cred că cea mai potrivită explicație este acumularea de carbon, pentru că atunci când l-am cumpărat, ambele anvelope erau practic pătrate chiar și după jumătate de utilizare, și îmi imaginez că asta indică faptul că fostul proprietar era destul de relaxat în privința asta. În plus, dacă ar fi fost oricare dintre celelalte două explicații, ar trebui să se întoarcă mai des fără să se încălzească prea tare, nu? În fine, voi continua să investighez.
Cu cele mai bune gânduri, MULȚUMESC.