Căutare MDM

Buletin

curea de distribuție

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2502 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: curea de distribuție
În primul rând, vă mulțumesc amândurora pentru răspunsuri. Am profitat și am descărcat manualul de service pentru mașina mea, pe care îl aveți pe această pagină (am fost destul de surprins), și pare a fi pompa de apă, cel puțin în desenul din manualul de service sunt la fel, în service-ul obișnuit îmi cer 400 € să o repar, și mă sfătuiesc și că nu merită (până când, dacă nu am avut destul cu cât a ținut, etc. știți deja), dar în realitate mașina asta e prima problemă majoră pe care mi-o dă, cu excepția regulatorului alternatorului, care până am descoperit că era regulatorul, am ars 3 baterii, în afară de asta, nu mi-a dat nicio altă problemă, așa că cred că o să mă ocup eu, poate o să fac una din acele postări pas cu pas, să știi, în afară de schimbul de uleiuri, filtre, bujii și încă 4 prostii, habar n-am de mecanică, s-ar putea să ajungă într-o demontare pas cu pas și să ajungă la fier vechi, dar mă rog, ce pot face? Apropo, nu-mi pasă deloc de asta. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.