Căutare MDM

Buletin

lumina de fază scurtă stânga nu funcționează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2473 prin manual-mecanic
Faza scurtă stânga nu funcționează. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, voiam să întreb dacă cineva a avut sau știe despre problema mea, care este următoarea: Am un VW Polo din 98 și faza scurtă din stânga nu funcționează, doar faza lungă funcționează pe acea parte și pe partea dreaptă funcționează perfect atât faza lungă, cât și faza scurtă... Am testat să văd dacă este o siguranță, un releu sau un cablu, dar până acum nu am putut detecta nimic pentru că totul pare să fie în regulă, singurul lucru pe care l-am putut detecta este că cablul care ar trebui să primească 12v pentru a alimenta pinul fazei scurte nu primește, dar am verificat și verificat și nu găsesc unde ar putea fi problema, repet, nu este o siguranță, un releu sau cabluri... Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2494 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Faza scurtă stânga nu funcționează
Ai verificat dacă filamentul de fază scurtă al becului este ars, motiv pentru care nu se aprinde? Pare o prostie, dar una dintre cele două fascicule ar putea fi arsă, motiv pentru care funcționează doar pe fază lungă.

Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2529 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Faza scurtă stânga nu funcționează
Salut, testul cu becul a fost primul pe care l-am încercat. Am folosit și unul nou în timpul testelor, deci nu e chiar așa... mulțumesc oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2584 prin manual-mecanic
Salut, personal, în afară de relee, becuri și alte componente, aș verifica dacă ai o priză de alimentare de la telecomandă de unde aprinzi luminile, ceea ce ar putea cauza defecțiunea pe care o descrii. De asemenea, acestea au tendința de a se defecta. Cu
cele mai bune urări