Căutare MDM

Buletin

ILUMINARE BORD DE BORD

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24626 prin manual-mecanic
ILUMINARE BORD Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, puteți să-mi spuneți cum pot îmbunătăți iluminarea bordului la Peugeot 205-ul meu, având în vedere că luminile nu luminează prea mult și nu se vede nimic noaptea. Am schimbat luminile în LRD și a fost mai rău.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24670 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ILUMINARE BORD
Salut, nu știu nimic despre Peugeo-uri, dar majoritatea mașinilor au un buton oarecum ascuns care servește la intensificarea luminilor. Uneori se mișcă fără să observi și de aceea se întunecă prea tare. Îți sugerez să-l verifici. Mi-a dat niște probleme cu Celica mea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24679 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ILUMINARE BORD
Îl susțin pe colegul meu și verific dacă ai instalat un potențiometru pentru lumini înainte de a face orice. Peugeotele vin cu unul care este pentru înălțimea luminilor. Dacă nu este instalat, verifică solul de pe bord, deoarece de obicei se defectează la mașinile franceze. Dacă dorești, poți trece un cablu de la borna negativă a bateriei la blocul motor și vezi ce se întâmplă.