Căutare MDM

Buletin

Presiunea aerului condiționat la BMW 318

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24516 prin manual-mecanic
Presiuni aer condiționat BMW 318 Publicat de manual-mecanica
Salut, salutări tuturor celor care îi ajutați pe proști ca mine.
Întrebarea este legată de un BMW 318. Prietenul meu are unul cu o scurgere în circuitul de gaz. El știe deja și are piesa în cauză de înlocuit, dar trebuie să știe procedura de încărcare cu benzină și câtă benzină trebuie adăugată.
Înțelege ceva despre mecanică și multe despre aer condiționat și instalații sanitare; nu cred că va avea probleme, dar are nevoie de datele tehnice.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24543 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Presiunea aerului condiționat la BMW 318
Bună ziua, în primul rând, trebuie să creezi un vid bun în sistem folosind o pompă. 2 - lichidul de ulei pentru motor și fluor pentru eventuale scurgeri. Lichidul este R 134, cu un volum de aproximativ 730 cm2 și presiuni de aproximativ 7,3 bari. Această cantitate poate fi introdusă prin presiune scăzută. REZERVĂ DE PREȚ

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24627 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Presiunea aerului condiționat la BMW 318
Mulțumesc. I-am împărtășit și prietenului meu, care, pe lângă faptul că ți-a mulțumit pentru ajutor, a înțeles și tot ce i-ai explicat. Am menționat deja că se pricepe câte ceva la instalații sanitare și aer condiționat (pentru locuințe și firme, dar nu și pentru mașini), dar are întotdeauna nevoie de ajutorul unui expert pentru a-i rezolva orice nelămurire.